Prosjekthest

For deg med eigen hest som vil ha litt ekstra hjelp. Det er hesten som står i fokus i dette valfaget. Det kan vere innriding, innkøyring, lasting, longering, handtering fra bakken osb.

Read More
Gasta Design
Teater

Vi jobbar med alt frå teatesport, oppsettingar, ferdigheter på scena og stemmebruk. Mykje leik og moro.

Read More
Gasta Design
Foto

Du blir kjend med ditt eige kamera, får prøvd deg på klassiske fotoutfordringar, både framfor og bak kamera. Frå idear til bilde.

Read More
Stig Gunnar Myren
Årbok

I dette valfaget får du vere med å lage ei "minnebok" for kullet ditt som alle elvane får med seg når skuleåret er slutt.

Read More
Gasta Design
Kunst

For deg som ikkje har kunst som linjefag. Her får du prøve deg i ulike kunstsjangrar som teikning, keramikk, glassarbeid og maling.

Read More
Gasta Design
Svømming

Skulen leiger svømmehallen til våre elevar ein time i veka. Her har du 25 meter basseng til disposisjon for diverse aktivitetar. I garderobene er det badstue, som du kan nyte etter badinga.

Read More
Gasta Design
Yoga

Kom i kontakt med både kropp og sinn, gjennom yoga. Her jobbar du med øvingar som gjer deg smidigare samtidig som du finn din indre ro.

Read More
Gasta Design
Strikking

Aldri tatt i eit par pinnar før, eller er du avansert strikkeguru? Dette er timen de treffast og utfører mirakel med pinnar og garn, samtidig som det er veldig sosialt.

Read More
Gasta Design
Nyirkus

Eit fysisk valfag, der du får prøve mange forskjellige sirkusdisiplinar. Her får du mellom anna trent koordinasjon, reaksjonsevne, balanse og styrke.

Read More
Siri Merete Endal
5 på topp

Vi går 5 fjelltoppar i løpet av haust og vår. Her er det mange flotte toppar og du er med på å bestemme kvar du vil gå.

Read More
Gasta Design